Te koop

Onderstaande vogels zijn te koop. Omdat ik momenteel hoogzwanger ben wil ik het aantal ophaalmomenten beperken. De vogels kunnen daarom opgehaald worden op de volgende dagen en tijden:

  • vrijdag 21 september 18.00 – 20.00 uur
  • zaterdag 22 september 18.00 – 20.00 uur
  • zondag 23 september 9.00 – 10.00 uur

Heb je interesse in een van de jonge parkieten? Stuur me dan even een mailtje via het contactformulier en geef hierbij aan wanneer je de vogel op wil halen. De website wordt 1 keer per dag bijgewerkt. Het kan dus voorkomen dat de vogel van je eerste keus al is gereserveerd maar dit nog niet op de website staat. Geef daarom in je mail ook even aan of je nog een 2e en eventueel 3e keus hebt. De mails worden beantwoord op volgorde van binnenkomst.

De vogels die aangeboden worden zijn op het moment van ophalen allemaal tussen de 6 en 7 weken en kunnen zelfstandig eten.

Van vogel nummer 3 en 4 kan ik aan de hand van de kleurslag van de ouders en de geslachtsgebonden vererving met zekerheid zeggen dat dit popjes zijn. Ik denk dat vogels 1, 2, 5 en 8 mannetjes zijn, maar ik geef hier uiteraard geen garantie op! Vogels 6 en 7 kunnen zowel mannetjes als popjes zijn, dit kan ik nog niet zien.

De prijs is afhankelijk van de kwaliteit (een grotere vogel met grotere kop en dieper masker is duurder dan een vogel waarbij het allemaal wat kleiner is) en van de kleurslag.

 

1. grijs witmasker €35,-
   

 

2. grijs witmasker €35,-

 

3. cinnamon opaline hemelsblauw €35,-

 

4.opaline geelmasker grijs €30,-
 

 

5. Cinnamon dominant bont witmasker grijs €40,-

 

6. Lichtgroen €25,-

 

 7. Grijsgroen €25,-

 

8. geelmasker hemelsblauw €40,-