Reserveren

Om een parkietje te reserveren kun je hieronder het reserveringsformulier invullen. Je kunt hierbij je voorkeur aangeven voor een bepaalde kleurslag, geslacht of voor een gewone grasparkiet of een engelse parkiet. Wanneer je een parkietje reserveert kom je op de reserveringslijst. Wanneer de jongen van een nest dan een week of 5  à 6 oud zijn maak ik een selectie. Ik kijk dan welke jongen ik zelf houdt en worden de jongen aan de hand van de reserveringslijst toegewezen. Hierbij probeer ik natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Wanneer de jonkies dan 7 à 8 weken oud zijn en volledig zelfstandig kunnen eten mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

Ik haal de parkietjes hier regelmatig uit het blok zodat ze alvast aan handen kunnen wennen. Hierdoor zijn ze makkelijker tam te maken. Het echte tam maken zal bij de nieuwe eigenaar moeten gebeuren. Kijk hier voor tips die je helpen bij het tam maken van je parkietje.

Prijzen:
grasparkiet €10,- (prijs vanaf 1 januari 2014: €12,50)
engelse parkiet vanaf €20,-

*de prijs van een engelse parkiet is afhankelijk van de kleurslag en het formaat 

 

Reserveringsformulier

Vul het onderstaande formulier in om een parkietje te reserveren. Wanneer wij je reservering ontvangen hebben zetten wij je op de reserveringslijst en krijg je van ons een bevestigingsmail. Het kan even duren voordat je een mail ontvangt omdat dit niet geautomatiseerd is. We zullen proberen om aan te geven hoe lang het ongeveer duurt voordat er een parkietje beschikbaar komt, maar omdat niet altijd te verspellen is hoe het gaat lopen met de nestjes is dat soms lastig te zeggen.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Grasparkiet of engelse parkiet?

  Geslacht:

  Kleur:

  Opmerkingen