Speelgoed

ParkietenVilla verkoopt ook vogelspeelgoed. De speeltjes zijn handgemaakt van kleurrijke kralen, kleine en grote belletjes en berkenhout. Leuk om naar te kijken en leuk voor de parkietjes om mee te spelen. Heb je interesse in een schommeltje of een ander leuk speeltje voor je vogel?

De speeltjes (met uitzondering van speeltje nummer 2) kunnen per brievenbuspost verzonden worden. De verzend- en verpakkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €2,95 (maximaal 2 speeltjes per envelop). Wil je ook zo’n leuke schommel of een spin vol belletjes? Stuur ons dan even een mailtje.

Kom je een jong parkietje ophalen en heb je interesse in een of meerdere speeltjes? Geef dit dan tijdig aan want niet alle speelgoed is altijd op voorraad.

Op dit moment zijn geen speeltjes meer voorradig, maar bij ZooPlus zijn er een hele hoop leuke speeltjes voor vogels te koop.

Bekijk hier de vogelspeeltjes die ZooPlus heeft

 

1. Kleurrijke schommel met twee belletjes UITVERKOCHT

schommel-label
Het schommeltje op de foto heeft een berkenhouten stokje. Deze zijn er helaas niet meer. Het schommeltje wordt nu geleverd met een vurenhouten zitstokje.

 

2. Speeltje met grote bel en twee knaaghoutjes MOMENTEEL UITVERKOCHT

blokjes-en-bel-label

 

3. Spin met grote bel en meerdere kleine belletjes UITVERKOCHT

spin-label

 

4. Spin met 3 armen en een grote bel UITVERKOCHT

spin-paars-label

 

Omdat de speeltjes met de hand gemaakt worden zijn ze allemaal uniek.  De kleur van de kralen en de kleurvolgorde verschilt daarom per exemplaar.